Saim Akınal Anadolu Lisesi

Telefon : 05395994417 Telefon Kurum Telefonudur. Mesai saatleri dışında cevap verilmez.
Belgegeçer : (1) anadolulisesiosmangazigmail.com (2) samiakinalanadolulisesigmail.com
WEB https://saimakinalal.meb.k12.tr
Adres : 15 TEMMUZ MAH. 148185 SK. LİSE BLOK NO 9 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP PRİMEMALL AVM ARKASI UYGAR KOLEJİ BİTİŞİĞİ
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle, sorumluluk alan ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullanan, yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı, fikir ve hareketleriyle öncülük eden, insanlara ve topluma karşı yaşayışı ile örnek alınan, kültürel mirası değerlendiren, hayatı yorumlayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, mesleğinde önder, saygılı fertler yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Gelişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanırken tarihinden gelen gücüne güvenen, insana - düşünceye - özgürlüğe değer veren, evrensel etik kurallarını gözeten, maddi ve manevi değerlerine bağlı, empati kurabilen, araştırma ruhu gelişmiş, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın, bilimsel ve teknolojik yenilikleri öğrenmeyi ve öğretmeyi amaç edinmiş, ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazanmış, insan ve vatan sevgisini yüreğinde hisseden gençlerimizi geleceğin yüksek kaliteli ve nitelikli bireyleri olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuzun akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarına sitemizde yer alan ilgili bölümlerden ulaşabilirsiniz.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : BAŞLAMA SAATİ: 07.45 BİTİŞ SAATİ: 15.10
Isınma : KALORİFER/DOĞALGAZ
Servis : Okulumuzda servis hizmetleri yapılmaktadır.
Ulaşım : HALK OTOBÜSLERİ, TRAMVAY, DOLMUŞ VE TAKSİ İLE ULAŞIM MEVCUT.
Yerleşim Yeri : 15 Temmuz Mahallesi Prf. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi 148185 Nolu Sokak No 9 Şehitkamil / GAZİANTEP Adres Kodu 1750984799
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ŞEHİR MERKEZİNE YADA İLÇE MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : E-Okul veli bilgilendirme sayfasında Nakil ve Kontenjan bilgilerinde İL - İLÇE -OKUL seçimi yapılarak öğrenilebilecektir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Taban-Tavan Diploma Puanı:
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz halen mezun vermemiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz halen mezun vermemiştir.
Sportif Etkinlikler : Futbol, Futsal, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Hentbol, Taekwondo, Karate, Kumite vs etkinlikler beden eğitim öğretmenimizin tercih ve çalışmalarına göre yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları : TUBİTAK Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Yabancı Dil Öğretmenlerinin tercih ve çalışmalarına göre değişmektedir.